Over de hoofdpersonages

IMG_8511

Luna werd geboren op 9 januari 2007. Ze leefde één jaar lang in Nairobi, Kenia, en keerde in juni 2008 terug naar de hoofdstad van Europa. Ze gaat naar de beste school van het Brussels Gewest, heeft een gevoel voor humor waar haar moeder “u” tegen zegt, en spreekt vlot twee talen (een derde is onderweg). Ze houdt van lezen, badmintonnen, scouts en plagen, en loopt bijna als een volleerd atlete. Ze krijgt langzaam vat op de mallemolen van het leven.

Felix werd verwekt tijdens de verkiezingsstrijd in Kenia en zag het levenslicht op 10 september 2008. Hij stelt de wereldorde voortdurend in vraag en is gefascineerd door onbekende woorden. Hij staat al enkele jaren op de tatami, spreekt in “Jommeke”-termen en lijkt het tekentalent van enkele illustere voorvaderen geërfd te hebben. Voorlopig houdt hij van piraten en mannen met baarden. Maar indien hij op zijn vader lijkt, dan ziet de toekomst er eerder baardloos uit.

Op 2 augustus 2013 kwam Tess (eerder bekend onder de roepnaam ‘Peultje’) ter wereld. Ze is de laatste van de reeks – en ja, daar zijn we héél zeker van. Ze weet perfect wat ze wil, laat dat op tijd en stond met heel veel lawaai duidelijk blijken, en probeert de andere leden van het gezin zo snel mogelijk bij te benen. Wij zouden die drang naar zelfstandigheid daarentegen graag nog even onderdrukken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s