#FelixArt

Terwijl Felix in de eerste lockdownperiode bijzonder creatief met al zijn Lego-blokjes aan de slag ging, concentreerde hij zich tijdens deze tweede golf vooral op één van zijn prachtige talenten: tekenen. Zijn eerst tekenleraar stierf onverwachts enkele jaren geleden, zijn tweede stopte abrupt met lesgeven in maart (na amper enkele lessen) toen de eerste golf uitbrak, en een derde hebben we voorlopig nog niet gevonden.

Maar voorlopig deert het gebrek aan techniek hem niet. In de eindeloze zoektocht naar een eigen stijl (die ongetwijfeld nog wel even op zich zal laten wachten), creëert hij vrijwel elke dag nieuwe pareltjes. Soms gebaseerd op een foto of een schilderij, soms geïnspireerd op de Mexicaanse cartoonist Gawx, en soms gewoon uit het hoofd, gedoodled op een krant, tegeltjes of een oude keukendeur. Vaak gebruikt hij zijn favoriete posca-stiften, of neemt hij zijn toevlucht tot kleurpotlood of wasco.

Alles kan en alles mag. Hoog tijd dus voor de #FelixArt #2020 overzichtstentoonstelling (en u hoeft niet eens online te reserveren).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s