Arabisch

Wij hebben deze avond het einde van onze quarantaineperiode gevierd met pizza van de Pizzahut. Een uniek moment, want aangezien de beste pizza’s van Schaarbeek uit onze eigen oven komen, hadden wij onze kinderen nog nooit eerder de ervaring gegund van een echte Pizzahut-pan-pizza (met dikke korst).

Het goeie nieuws is dat ze de pizza’s van X nog steeds de lekkerste vinden.

(En okee, eigenlijk is morgen ook nog een quarantainedag. Maar wij vieren de dingen graag op vrijdag).

Felix draait zijn hand niet om voor twee weken verplichte opsluiting. Hij leeft zich creatief uit met zijn allerlaatste passie: de Posca-pens. Een soort stiften waar verf uitkomt, die op elke ondergrond kunnen gebruikt worden.

Ik vrees het moment in de nabije toekomst dat ik zijn kamer binnenstap, en alle muren, kasten en ramen kunstzinnig bewerkt zullen zijn.

Ik kan het niet helpen: ik hou van mijn job. Omdat goeie communicatie belangrijk is, net als een snuifje humor en wat artistieke vrijheid, en ik dat als interne communicatie-verantwoordelijke allemaal heerlijk kan combineren.

Humor staat zelf letterlijk in mijn strategisch plan. En gij nu.

En ik hou ook wel van mijn job omdat ik geweldige collega’s heb.

En zo gebeurt het dat ik sinds enkele weken de Arabische taal en geschrift onder de knie probeer te krijgen, dankzij een collega die hiertoe haar vrijdagse lunchpauze opoffert.

Het is geleden van de Swahili-lessen in Kenia dat ik nog eens een poging ondernam om een vreemde taal te leren. Hopelijk ben ik inmiddels de onhebbelijke afwijking kwijtgespeeld om alles te doorspekken met Russische woorden.

Yella bye! Poka!

#Covid19 #daargaanweweer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s