Afwas

KALENDER_2020

Na het abrupte onverwachte einde midden maart (het zomerkamp niet meegerekend), zijn vandaag de scouts eindelijk opnieuw gestart. Voor Luna’s gidsengroep zijn er nog steeds te veel leden (54 in de plaats van de vereiste 50), wat ervoor zorgt dat ze dit seizoen wellicht om de week zullen moeten afwisselen, maar voor Felix en Tess herneemt alles zo normaal mogelijk.

Verder geen badminton en judo meer dit jaar (na 8 jaar en een blauwe band!). Luna doet nu twee keer atletiek (op maandag en woensdag), en Felix is gestart met muurklimmen.

Omdat het muurklimmen op zaterdagochtend is, zochten we voor Felix ook een nieuwe zwemclub – waardoor hij nu op woensdag in Sint-Joost in het water duikt. Tess blijft zwemmen in Neder-Over-Heembeek op zaterdag (al starten ze door corona pas in oktober).

Verder is Tess overgeschakeld van ballet naar ‘clip dance’ op woensdagmiddag en begon Luna met vriendin Anna met lessen “Woord” aan de Academie van St. Agatha-Berchem (de lessen vinden plaats aan Simonis, dus qua bereikbaarheid is het prima) om tegemoet te komen aan haar acteer-aspiraties.

Het enige waar we nog geen oplossing voor vonden, zijn de tekenlessen van Felix. Zijn leraar is door gezondheidsproblemen gestopt (ook wel uit schrik voor corona) en een alternatief vonden we nog niet. En voor Tess weten we nog niet wanneer de Engelse les op school heropstart.

Al die veranderingen vereisen niet alleen een uitstekende organisatie, maar ook een update van onze weekkalender. We voegden er nu ook de vaste sportactiviteiten van de ouders aan toe (X gaat ook nog naar de fitness, maar daar liggen de dagen niet vast) én een extra huishoudelijk taakje voor de twee oudsten: in het weekend mogen ze nu ook helpen met de afwas.

Ze wisten van geluk niet meer waar kruipen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s