Verloren

IMG_1372

De twee weken De Panne zijn alweer een dikke week achter de rug. Geen topweer, veel ge(her)organiseer en heen- en weergedoe – maar wel zoals steeds een uitstekende start van de zomervakantie.

Bedankt oma!

IMG_1442

Van De Panne ging het rechtstreeks richting Blaarmeersen met onze Zuid-Afrikaanse bloedverwanten die wegens corona een beetje vastzitten in Gent. Blijkt dat je tegenwoordig enkel op afspraak het zwemgedeelte van de Blaarmeersen in kan. Dat is duidelijk geen populaire maatregel, want we kregen nog makkelijk toegangsbandjes aan de ingang.

Reserveren voor de Blaarmeersen, de wereld draait door.

14E7AC3A-5D31-4A7C-B0C6-4EE39F3F5047

En toen werd er zero waste choco gemaakt voor Luna’s scoutskamp (dat én 100 pannenkoeken die ze helemaal zelf bakte en verkocht). Een scoutskamp dat eerst gehalveerd werd in tijd (7 dagen in de plaats van 14, om de groep te splitsen), dat vervolgens geannuleerd werd toen de voltallige scoutsleiding in quarantaine moest omdat er eentje corona had opgelopen en ze allemaal samen de kampen hadden voorbereid. En dat dan toch kon doorgaan, wat later dan gepland, maar dan toch voor 12 hele dagen.

Mijn hersenen komen gewoon niet meer bij van al die flexibiliteit.

84b09466-49b7-4d14-8baa-cc56d6954756.jpg

Felix trok nog twee dagen terug naar zee bij een vriendje, en deed dat helemaal alleen met de trein (en zonder Luna’s telefoon dit keer). Toen hij vervolgens op donderdagavond van Oostende terug richting Gent spoorde (om daar bij oma te blijven slapen en vervolgens te gaan kajakken met tante Tib en nonkel Ilja) zat hij zo verdiept in Harry Potter (2de herlezing) dat hij vergat uit te stappen.

Waarna ik een telefoontje kreeg van een onbekende dame die me even met mijn verloren zoon liet praten en ik hem instructies gaf over hoe hij in Gent-Dampoort op een trein terug kon springen. En zo geschiedde.

Al goed dat hij niet op de Intercity Oostende-Brussel zat.

IMG_1481

Tess zit nu even bij Manou, komt donderdag nog een nachtje hier slapen en vertrekt dan vrijdag ook op haar allereerste scoutskamp.

En zo komt het dus dat wij twee weken lang helemaal alleen thuis zijn. Zelfs het feit dat we onze eerste avond doorbrachten met het maken van een astronautenhelm van papier maché kon de pret niet drukken.

Het moet ook niet té vrijblijvend worden, dat tijdelijk kinderloze bestaan.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s