Negatief

IMG_0711

Ik ging vandaag een half dagje terug naar het werk – voor het eerst sinds 16 maart – om de interne signalisatie voor te bereiden die tegen 2 juni geplaatst moet zijn (omdat we dan met een geleidelijke terug-naar-werk-planning starten).

Het was heerlijk rustig fietsen (behalve toen mijn ketting eraf vloog), het was geweldig om enkele collega’s terug te zien en een paar normale discussies te hebben.

Met een mondmasker weliswaar, maar zonder scherm.

(Dit is niet mijn bureau. Daar kan ik voorlopig niet gaan zitten vanwege social distancing-maatregelen, en het feit dat ik naast een directeur zit. Hij heeft de strijd om het bureau moeiteloos gewonnen).

IMG_0718

Die Tess was zo blij dat ik mocht gaan werken (of zo blij dat ik terug kwam tegen de middag) dat ze tijdens mijn afwezigheid allerlei verrassingen had voorbereid. Een welkomstbord, warme chocomelk, een fruitslaatje, een versierde stoel.

En een mega-Tess-knuffel uiteraard.

IMG_0723

Hét stressmoment van de dag: zorgen dat Tess en Luna deze keer wél op de atletiektraining waren. Niet alleen was de dag nu veranderd, ook het uur, en ik sloeg al om 16u in paniek, waardoor we minstens een kwartier te vroeg waren en ik opnieuw in paniek sloeg omdat ik niemand zag en we misschien aan de verkeerde ingang stonden.

’t Kwam allemaal goed.

covid test.png

En dit kwam uiteindelijk ook goed.

Opluchting alom.

#Covid19

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s