Fake

school

Zo’n 578 Schaarbeekse ouders kregen deze ochtend een “FAKE NEWS”-mailtje van de schooldirecteur. Ik zou enkele dagen geleden op de blog de indruk gewekt hebben dat de school dicht zou zijn. Maar dat klopt dus niet, aldus de mail. De enige reden waarom dat briefje daar hangt, is omdat er vorige week een inbraak geweest is.

Het is dus de poort die dicht is, niet de school.
De lessen zijn geschorst, de kinderen zitten thuis, maar de school is niet dicht.

Het is dus niet dat briefje dat voor verwarring zorgt, het is mijn blog.
Excuus daarvoor.

IMG_9634_2

Er worden tegenwoordig heel wat brieven geschreven in ons huishouden. Naar nichtjes, juffen, oudere mensen in het bejaardentehuis, jarige vriendjes.

Of de brieven aankomen, is met Bpost tegenwoordig andere koek. Gelukkig doen wij ook veel aan thuislevering. Zodra de ontvanger van de brief binnen wandelafstand woont, maken wij daar een extra wandeling van.

Laaghangend fruit, heet dat.

IMG_9623

Omdat we niet elke dag “Start to Run” doen (meestal is er één dag tussen elke loop), moeten we alternatieven vinden voor onze dagelijkse sportactiviteit. De trappen in het Schaarbeekse treinstation zijn hiervoor uitermate geschikt. Naar boven op het eerste spoor, lopen naar de andere trap, daar naar beneden en verder naar het volgende spoor.

Uitputting gegarandeerd.

IMG_9635

Gisteren deed ik met een groepje vriendinnen mee met een online yin yoga-les. Ik sloot me op in onze slaapkamer met een matje, een handdoek en de laptop en volgde de les online via Skype. Ik viel niet in slaap (dat is me tijdens eerdere yoga-lessen wel al overkomen) en na de les kon er nog een gezellige online babbel vanaf.

Het vormt natuurlijk een risico, al die Start to Run-sessies, het traplopen, de brief-post-wandelingen en de online yoga. Stel je voor dat ik het allemaal leuk blijf vinden en een acute aanval van FOMO krijg een keer het normale living zich weer op gang trekt?

#Covid19

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s