Dwergen

school

Op alle winkels in de buurt hangen dit soort papiertjes. Dicht wegens corona. Bestellen online. Bellen voor toegang. Buiten wachten in de rij. Zo ook op de toegangspoort van de school van Felix en Tess.

Ik hoop uit de grond van mijn hart dat ze nog naar school kunnen gaan voor de grote vakantie start. Het zou enorm zonde zijn indien Felix zijn geweldige zesde leerjaar op deze manier zou moeten afronden.

IMG_9583

Indoor-kampen bouwen – activiteit bij uitstek tijdens lockdown-periodes. Ook een aanrader voor het versterken van de binding tussen broers en zussen (en andere kindcombinaties).

IMG_9603

Wanneer je stilte zoekt voor een videoconferentie, en die alleen vindt in de kamer van je jongste dochter. Waarna je collega’s strijk liggen omdat ze net de zeven dwergen op de achtergrond gespot hebben, en ik de camera voorzichtig wegdraai richting “Hello Kitty”-bed.

IMG_9605

Een levering van 60 nieuwe stiften moet het kroost koest houden tot het einde van de week met prenten inkleuren, bullet journalling en tekenen. #Inchallah. En ja, besteld bij Bol.com en geleverd door 2 verschillende bestelwagentjes.

Het doet mij hartzeer, maar nood breekt wet.

#Covid19

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s