Thuislevering

 

felix

Felix heeft elke dag één uur online les met de juf en de rest van de klas. Geweldig is dat. En Tess begint te wennen aan het WhatsAppen met haar vriendinnen. Bij de eerste poging zat ze onnozel te grijnzen en gekke bekken te trekken tot ik wegging en ze zich opeens helemaal liet gaan. Inmiddels hielden ze zelfs al een heuse conference call met z’n drietjes.

IMG_9570

Ik heb aan de juf van Tess uitleg moeten vragen over deze oefening voor het eerste leerjaar. Het zegt ongetwijfeld iets over mijn mentale toestand. En misschien ook iets over de uwe? Probeer maar!

IMG_9572

Een ontzettende geapprecieerde thuislevering (en een korte babbel) met de bakfiets! Geen taarten van Françoise, maar heerlijke zelfgemaakte schuimpjes van een vriendin die in de buurt woont. #KudosFarah

De beste gestolen momenten zijn overigens die wanneer een bekende door je straat komt gelopen, en even stilhoudt voor een praatje. Of als we bij anderen op het raam gaan kloppen en door het glas met elkaar kunnen lachen.

luna

Het is nog wat wennen en iedereen zoekt zijn plaats nog in dit (gelukkig voldoende grote) huis – maar vaak zitten we met z’n vieren rond de eettafel (gelukkig 2,5 meter lang). Luna gaat nu wel al voor langere periodes boven in haar kamer studeren, maar ik wil dat ook niet té veel stimuleren. Stel dat ze de rest van haar puberteit niet meer naar beneden komt?

#Covid19

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s