Bakje

De voorbije jaren gingen we steevast Luna toejuichen, maar dit jaar was het de beurt aan Felix en Tess: de finale van de Brusselse scholenveldloop in het park van Laken. Zowel Felix als Tess wisten zich te verzekeren van een plaatsje in de finale – en dat vonden we vooral geweldig voor Felix – aangezien het de laatste keer was dat hij kon deelnemen (het is een wedstrijd voor lagere scholen).

Het was heel even spannend wegens de aangekondigde storm (derde weekend op een rij), maar uiteindelijk geraakte iedereen aan de start op zaterdag (op zondag werd alles wel afgelast). En zoals het de scholenveldloop betaamt, was het ook dit keer afzien. Niet alleen op meteorologisch vlak (uitglijden in de modder, lopen tegen de wind in), als qua atletisch talent. Vooral bij de 10-12-jarigen zie je al enorme verschillen in snelheid en uithoudingsvermogen.

Mijn twee Ketten verdedigden zich uitstekend – en al was er dit keer geen medailleplaats (Luna haalde één keer de derde plaats, maar heeft nu de leeftijdsgrens overschreden) – het is geweldig om te zien hoe onze kinderen kunnen genieten van hun sportieve prestaties….en van dat bakje friet dat ergens in een hoekje van de tent met enkele vriendjes verorberd werd.

Want ja, waarom zou iemand op een sportief evenement voor jongeren in hemelsnaam gezonde voeding gaan verkopen?

friet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s