Huwelijksverjaardag

Wij gingen het voorbije weekend naar een trouw.
Een geweldige trouw.
Een prachtige trouw.
Een trouw die ons héél sterk deed denken aan die van ons, alweer bijna een jaar geleden.

Dat was uiteraard geen toeval. Want onze trouw heeft een aantal mensen heel hard aan het denken en dromen gezet. Zo hard, dat we dit jaar al twee nieuwe feesten aan onze agenda toevoegden. Eén stel vond het idee van een drie dagen durend feest bovendien zo onweerstaanbaar, dat ze het hele concept overnamen, van de trouw in het Schaarbeekse gemeentehuis tot de toplocatie in Doornik incluis*.

Dus daar stonden wij weer, in La Petite Fabriek, in ons trouwtenue (kwestie van het in de kast geen stof te laten vangen). Omringd door een hoop (dezelfde) vrienden. Dansend en lachend tot alle spieren in onze ledematen (en kaken) opgebruikt waren en zelfs onze botten gingen protesteren.

Wie had dat nu gedacht zeg.
Dat wij zomaar het perfecte feestje voor onze papieren huwelijksverjaardag in de schoot geworpen zouden krijgen!

#David&Yumi4Ever

(Onze echte huwelijksverjaardag vieren wij over een goeie maand in een gîte met vier slaapzalen en een massa kinderen (en volwassenen) – dus laat ons even in de waan, graag.)

* Het was heus niet krèk hetzelfde. Ze hadden een cool dansje. Er werd met rijst gegooid. En ze zijn allebei muzikant, dus er werd live gespeeld en gezongen. Ze hebben meer BV-vrienden dan wij. En mooiere decoratie. En de schepen in het gemeentehuis vergiste zich van naam bij het uitspreken van de huwelijksgeloften. Jahahahaha….

Hm. Eigenlijk doet me dat nu weer denken aan het moment dat ik me zelf van naam vergiste op ons feest. Ja, ja, ook dat is echt gebeurd.

56400478_403430303789077_3483020444703916032_n

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s