Keelgeluid

Artsen Zonder Grenzen lanceerde deze maand een eindejaarscampagne rond onverschilligheid, vrij toepasselijk in deze periode waarin over het leven van duizenden mensen wordt bedisseld in steriele vergaderzalen in een Marokkaanse gaststad.

Ik heb zo mijn eigen bescheiden bijdrage geleverd aan deze campagne, meer bepaald door het uitlenen van mijn keelgeluid aan enkele van de radiospotjes. Sindsdien krijg ik geregeld hilarische berichtjes van vrienden en familie die spontaan mijn stem hebben herkend.

Iemand merkte op dat hij een week lang elke ochtend met mij was wakker geworden (tot grote consternatie van de omstaanders, die wisten van de ring rond mijn vinger), andere vrienden lieten weten dat ze mij herkend hadden in een spotje over menstruatie (en dat ze heel zeker waren dat ik het was) en voor nog een ander werd ik tijdelijk zijn compagnon de route in de Brusselse files.

Ik kreeg ook voorstellen voor betaalde stemaudities en wacht nu vol ongeduld op mijn eerste Gouden Effie. Toch verbazend dat Studio Brussel deze potentieel grandioze radiocarrière 20 jaar geleden in de kiem smoorde. Omdat ik te Gènts klonk.

Du-uh.

47680945_10157950539961124_4160677081836945408_o

Geplaatst in taal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s