Gênant

IMG_7951We hebben het op geen enkele manier gestimuleerd, maar opeens waren ze er: de Pokémons. Eerst slopen ze het huis voorzichtig in kaartvorm binnen (via de vriendjes op school), daarna werden er tekeningen van gemaakt, en nu zitten we – hoera – in de “Pokémon Go” fase, mogen we Felix “Ash” noemen, en glipt hij op geregelde basis het huis uit om Pokémons te gaan zoeken.

Wat we evenmin stimuleren (maar waar we helaas doormoeten), zijn Luna’s groeikuren, waardoor er hier al eens met de voeten gestampt wordt, er luid wordt gebruld en met de (glazen) deuren wordt geslagen. Het voorlopige hoogtepunt was toen ze mij vorige week droog liet weten dat het toch wel erg gênant was dat ik in mijn fluovestje nog op straat rondliep, terwijl mijn fiets al in de fietsenstalling stond. Ik had een instant flashback naar mijn eigen puberteit, toen wij met een rode Volkswagen kever rondreden, en ik uit schaamte diep in de autozetel wegzakte iedere keer we mijn school voorbijreden.

Gelukkig is er Tess, die haar moeder nog altijd even geweldig vindt, al gaat ze er tegenwoordig ook alleen vandoor (hierin voorlopig wel nog door ons gestimuleerd).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s