Fietsersbond

Wij gaan binnenkort onze wagen op een deelsite plaatsen, om het gebruik ervan te optimaliseren. Binnenkort, zeg ik. Want toen ik bezig was met foto’s nemen voor de website, besefte ik plots dat mensen die onze auto willen gebruiken, misschien ook wel willen dat ie proper is.

En daar knelt het schoentje een beetje.

Onze auto is over het algemeen niet geheel proper te noemen. Want zelfs al rijden we er amper mee, de momenten dat we hem wel gebruiken, zijn vaak erg intens: We verhuizen ermee (van verrotte boomstammen tot graszoden, oude meubels en scoutskoffers), er worden drie kinderen (en hun koekjes) van hot naar her mee gesleurd (meestal naar de twee andere landsdelen) en we gaan er gewoonlijk mee op vakantie. En sinds onze laatste autovakantie in augustus, werd de wagen niet meer uitgemest.

Wij hechten dan ook niet zo heel veel belang aan de auto, want wij zijn een gezin van fietsers. En als u het boekje van de Fietserbond in de bus kreeg in september, dan weet u ook meteen waarom.

(en als u het boekje niet krijgt, dan bent u nog geen lid, en dan is het hoog tijd om daar verandering in te brengen (klik hier), want u wilt vast ook honderden kilometers fietssnelwegen, een Brussel op mensenmaat en groene longen voor uw kroost, NIETWAAR?)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s