Vergeten

Wij gaan al eens graag naar Gent. Om familiebanden aan te halen en/of oude vriendschappen te onderhouden, of gewoon om de geur van de Graslei op te snuiven en te mijmeren over lang vervlogen zaken die geen keer nemen.

Het nadeel van Gent is dat het niet naast de deur ligt, zoals, ik zeg maar: Laken of Evere of Vilvoorde of zo. Als je dus iets vergeet, duurt het meteen een hele tijd vooraleer je het terugkrijgt. En als je met drie kinderen ergens op bezoek gaat, dan vergeet je gegarandeerd iets.

Dus gingen wij dit weekend naar Gent. We hadden afgesproken om bij mémécocolle te gaan eten en we haalden spullen op die we vorige maand bij pépégiel hadden laten liggen: de pantoffels van Tess, een trui van Felix, een trui van Luna.

We bleven slapen in Gent en brachten de dag door met oma.

Waarna we opnieuw naar mémécocolle reden voor de schoenen van Tess, de trui van Tess, een melkflesdopje en de spelregels van Monopoly.

Waarna we doorreden naar Brussel.

En meteen plannen maakten om tijdens ons volgend bezoek aan Gent bij oma de handdoeken en zwemspullen van Luna, Felix en X op te halen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s